ТВ Програма на:
24 Kitchen
понеделник, 27 октомври 2025
|
00:00
|
Класическа италианска кухня с Микела Киапа
- сезон 1 епизод 1 - с. 1 еп. 1
Уелско-италианската готвачка Микела Чапа споделя любимите си рецепти за класически италиански ястия и се среща с известни готвачи за тяхното мнение защо италианската храна е толкова популярна и влиятелна
|
|
00:30
|
Класическа италианска кухня с Микела Киапа
- сезон 1 епизод 2 - с. 1 еп. 2
Брускетите, лингуине и пестото са обичани по целия свят, а италианската кухня е международен избор за лесна за приготвяне и гарантирано вкусна храна. Микела Чапа ни показва как да приготвяме най-добрата италианска храна по най-добрия начин
|
|
01:00
|
Бойният клуб на Джейми и Джими
- сезон 7 епизод 6 - с. 7 еп. 6
На гости на Джейми и Джими е златното момиче от Олимпийските игри през 2012 г. Джесика Енис-Хил, която ще сложи престилка и ще сготви вечеря за посетителите на кафенето, а именно - треска на тиган, увита в иберийски хамон с пушени бадеми, миди, мармалад от фенел, маслини и бейби тиквички
|
|
01:55
|
Тайните на леля Кати
- сезон 5 епизод 1 - с. 5 еп. 1
Малко и чаровно. Леля Кати ще приготви три ястия в мини дози. За начало, имаме зеленчукови бисквити с млечен сос. Продължаваме с канелони, пълнени с извара, шунка, босилек и спанак. За финал има сочни ролца с ябълка. Малък размер, но голям вкус
|
|
02:20
|
Тайните на леля Кати
- сезон 5 епизод 2 - с. 5 еп. 2
Който не рискува, не печели. Днес ще готвим риба със силни вкусове и в смели комбинации. Кой обича аншоа? Ще я добавим към тесто и към нудли от тиквички. Интересна е сьомгата със сладки картофи и копър. Креативна е и рибата тон с кускус
|
|
02:50
|
Дейвид Роко: Сладостта от домашно приготвената храна
- сезон 1 епизод 15 - с. 1 еп. 15
През последните години много от нас не могат да пътуват. Времето, прекарано заедно, стана по-важно. Храната сближава Дейвид, семейството му и приятелите им и им дава усещане за нормалност във време на несигурност
|
|
03:10
|
Дейвид Роко: Сладостта от домашно приготвената храна
- сезон 1 епизод 16 - с. 1 еп. 16
През последните години много от нас не могат да пътуват. Времето, прекарано заедно, стана по-важно. Храната сближава Дейвид, семейството му и приятелите им и им дава усещане за нормалност във време на несигурност
|
|
03:30
|
Новата балканска кухня с Божана
- сезон 1 епизод 15 - с. 1 еп. 15
Новата балканска кухня с Божана е кулинарно предаване с елемент на изненада. Водещата Божана, победител в Мастършеф България, сезон 3, ще приготвя традиционно балканско меню, използвайки местни сезонни продукти и акцентирайки върху красивото му поднасяне
|
|
03:55
|
Новата балканска кухня с Божана
- сезон 1 епизод 16 - с. 1 еп. 16
Новата балканска кухня с Божана е кулинарно предаване с елемент на изненада. Водещата Божана, победител в Мастършеф България, сезон 3, ще приготвя традиционно балканско меню, използвайки местни сезонни продукти и акцентирайки върху красивото му поднасяне
|
|
04:20
|
Бон Апети
- сезон 5 епизод 25 - с. 5 еп. 25
Принцесите ще бъдат вдъхновението на Лора и Стоян днес. Както тиквата се превръща в каляска в приказката за Пепеляшка, така те ще я превърнат в чуден хумус. Патешко магре с портокалов сос е рецепта, вдъхновена от Красавицата и Звяра, а сладкият финал ще е посветен на Рапунцел - празничната торта
|
|
04:40
|
Бон Апети
- сезон 1 епизод 1 - с. 1 еп. 1
От тиквата става идеален тиквен пай, но Лора и Стоян са намислили нещо друго. Те ще направят тиквена супа. Сервират я с мънички питки, а за основно ястие са замислили кюфтенца в боровинков сос
|
|
05:05
|
Бон Апети
- сезон 1 епизод 2 - с. 1 еп. 2
Вдъхновени от кухнята на Тоскана, Лора и Стоян ще направян пичи паста рагу. За рагуто обаче ще използват месо от една местна българска порода - черно прасе
|
|
05:30
|
Бон Апети
- сезон 1 епизод 3 - с. 1 еп. 3
Малцина го знаят, но Стоян е запален рибар. Има любими рибни рецепти и една от тях си заслужава да се види - рибна чорба. В допълнение Лора и Стоян ще замесят прочутия си хляб фугас и един аламинут - телешко на тиган с гъби и сметана
|
|
05:55
|
Бон Апети
- сезон 1 епизод 22 - с. 1 еп. 22
Лора и Стоян споделят рецепти за всякакъв повод и много полезни съвети
|
|
06:00
|
Скритата Франция с Рик Стайн
- сезон 1 епизод 6 - с. 1 еп. 6
В края на пътуването си през Франция Рик Стайн обръща поглед към кулинарните изкушения на Лангедок. Той прави домати конфи и Тарт Татен с патладжан
|
|
07:00
|
Кулинарната обиколка на Акис
- сезон 3 епизод 8 - с. 3 еп. 8
От Наксос и Сирос до селата на Фокида и улиците на Комотини, Акис среща местни производители, готви традиционни ястия и споделя историите зад тях. Интересува се не само какво хората ядат, но и защо. Учи се да прави сирене, готви с бабите в селата
|
|
08:05
|
Моето меню за 30 минути
- сезон 1 епизод 21 - с. 1 еп. 21
Джейми приготвя говежди пържоли със запържени зеленчуци по китайски, нудъли и охладен чай от хибискус
|
|
08:30
|
Моето меню за 30 минути
- сезон 1 епизод 22 - с. 1 еп. 22
Джейми Оливър готви тайландско зелено къри с хрупкаво пиле, салата от кимчи и ориз
|
|
09:00
|
Първа помощ от Рудолф при инциденти с печива
- сезон 1 епизод 19 - с. 1 еп. 19
Къде се срещат кишът и пицата - в пая Строганов на Рудолф, който е гарниран със зеленчуци, кайма и сос от домати и чушки. Основата е приятно хрупкава, каквато Ева не успява да направи. В пекарната тя ще научи как може да избегне глетавия блат
|
|
09:30
|
Първа помощ от Рудолф при инциденти с печива
- сезон 1 епизод 20 - с. 1 еп. 20
С красив зелен цвят, елегантен и пълен с вкус - шамфъстъкът е героят в баклавата. Едно сиропирано, но хрупкаво лакомство. Как става ли? Това се чуди и Рикст. Рудолф й показва как се прави баклава и виждаме, че с кори за баница стават чудни десерти
|
|
10:05
|
Фантастични вкусове с Ейнсли
- сезон 2 епизод 10 - с. 2 еп. 10
В уютната си кухня Ейнсли проучва вълнуващи вкусове от различни кулинарни традиции по света, посрещайки известни гости, всеки от които носи собствени специалитети - от суя кебап до кесадии
|
|
10:55
|
Атлантическото крайбрежие на Франция с Гийом
- сезон 1 епизод 10 - с. 1 еп. 10
Атлантическото крайбрежие на Франция с Гийом е поредица за храна и лайфстайл, която ще ни поведе на едно незабравимо пътешествие от Нормандия до испанската граница в търсене на най-защеметяващата кухня сред невероятната природа на западното крайбрежие на Франция
|
|
11:25
|
Бон Апети
- сезон 4 епизод 4 - с. 4 еп. 4
Този епизод е посветен на домашната храна, такава, каквато бихте яли на село, приготвена с любов от баба. Разядката е от сирене и пресни моркови. Домашната баница е със спанак и козе сирене, а корите са точени от Лора и Стоян. Празничната рецепта е за пълнена агнешка плешка с много зелении
|
|
11:55
|
Лесни рецепти от Прованс с Маркъс Уеринг
- сезон 1 епизод 11 - с. 1 еп. 11
Шеф Маркъс Уеринг е в Прованс, за да открие тайните на най-добрата и най-проста френска храна. Той ще готви лесни и вкусни ястия и ще споделя съвети и хитринки, с помощта на които всеки ще може да пресъздаде вкуса на Прованс у дома
|
|
12:25
|
Лесни рецепти от Прованс с Маркъс Уеринг
- сезон 1 епизод 12 - с. 1 еп. 12
Шеф Маркъс Уеринг е в Прованс, за да открие тайните на най-добрата и най-проста френска храна. Той ще готви лесни и вкусни ястия и ще споделя съвети и хитринки, с помощта на които всеки ще може да пресъздаде вкуса на Прованс у дома
|
|
13:00
|
Джейми: Бързо и лесно
- сезон 1 епизод 3 - с. 1 еп. 3
Модерна кухня, сведена до най-важното с четири прости решения. Джейми иска да въоръжи и професионалистите, и начинаещите готвачи с рецептите и самочувствието, които ще им позволят с лекота да приготвят повече домашни ястия
|
|
14:00
|
Кулинарната обиколка на Акис
- сезон 3 епизод 9 - с. 3 еп. 9
От Наксос и Сирос до селата на Фокида и улиците на Комотини, Акис среща местни производители, готви традиционни ястия и споделя историите зад тях. Интересува се не само какво хората ядат, но и защо. Учи се да прави сирене, готви с бабите в селата
|
|
15:00
|
Моето меню за 30 минути
- сезон 1 епизод 23 - с. 1 еп. 23
Джейми сготвя спагети ала путанеска с хрупкава салата, чеснов хляб и фин шоколадов ганаш
|
|
15:30
|
Моето меню за 30 минути
- сезон 1 епизод 24 - с. 1 еп. 24
Испанското угощение на Джейми включва тортиля, чоризо, сирене манчего, месо, мед, пълнени чушки и аншоа
|
|
16:00
|
Лорейн Паскал: Как да готвим по-добре
- сезон 1 епизод 1 - с. 1 еп. 1
Лорейн ще помогне на строителя Тони да приготви съвършеното средиземноморско меню
|
|
16:35
|
Бон Апети
- сезон 4 епизод 4 - с. 4 еп. 4
Този епизод е посветен на домашната храна, такава, каквато бихте яли на село, приготвена с любов от баба. Разядката е от сирене и пресни моркови. Домашната баница е със спанак и козе сирене, а корите са точени от Лора и Стоян. Празничната рецепта е за пълнена агнешка плешка с много зелении
|
|
17:10
|
Пекарната на Рудолф: Безкраен празник
- сезон 1 епизод 1 - с. 1 еп. 1
Хип хип, ура! Поздравете себе си или някой друг с празнична торта за рожден ден. Сладка или солена, всичко е възможно. В този епизод Рудолф ви показва как да направите тези торти сами много бързо и лесно
|
|
17:40
|
Рик Стайн - пътят към Мексико
- сезон 1 епизод 1 - с. 1 еп. 1
Рик Стайн пътува от Северна Калифорния към Мексико. В Сан Франциско Рик опитва легендарни ястия като палачинка със стриди
|
|
18:50
|
Лесни рецепти от Прованс с Маркъс Уеринг
- сезон 1 епизод 11 - с. 1 еп. 11
Шеф Маркъс Уеринг е в Прованс, за да открие тайните на най-добрата и най-проста френска храна. Той ще готви лесни и вкусни ястия и ще споделя съвети и хитринки, с помощта на които всеки ще може да пресъздаде вкуса на Прованс у дома
|
|
19:25
|
Лесни рецепти от Прованс с Маркъс Уеринг
- сезон 1 епизод 12 - с. 1 еп. 12
Шеф Маркъс Уеринг е в Прованс, за да открие тайните на най-добрата и най-проста френска храна. Той ще готви лесни и вкусни ястия и ще споделя съвети и хитринки, с помощта на които всеки ще може да пресъздаде вкуса на Прованс у дома
|
|
20:00
|
Американското приключение на Джеймс Мартин
- сезон 1 епизод 14 - с. 1 еп. 14
Джеймс продължава своето американско приключение с пътуване до остров, който всъщност не е остров. Остров Ейвъри е голяма солна могила и е домът на лютите чушки, които се използват за приготвяне на сос Табаско
|
|
21:00
|
Тихоокеанска кухня
- сезон 1 епизод 7 - с. 1 еп. 7
Проследяваме отново едни от най-изисканите места в поредицата и най-запомнящите се срещи с хора. Робърт Оливър разучава още по-обстойно рецепти и техники, а местните готвачи, вдъхновени от собствената си култура, стават още по-креативни
|
|
21:30
|
Тихоокеанска кухня
- сезон 2 епизод 1 - с. 2 еп. 1
Робърт катери планини, пазарува, лови рифов октопод и опитва водорасли в търсене на най-чистите съставки на провинция Па. В кухнята на бутиковия Воливоли Ризорт Робърт адаптира ястия от вътрешността на Фиджи към тази луксозна среда
|
|
22:00
|
Кулинарната обиколка на Акис
- сезон 3 епизод 9 - с. 3 еп. 9
От Наксос и Сирос до селата на Фокида и улиците на Комотини, Акис среща местни производители, готви традиционни ястия и споделя историите зад тях. Интересува се не само какво хората ядат, но и защо. Учи се да прави сирене, готви с бабите в селата
|
|
23:00
|
Джейми: Бързо и лесно
- сезон 1 епизод 3 - с. 1 еп. 3
Модерна кухня, сведена до най-важното с четири прости решения. Джейми иска да въоръжи и професионалистите, и начинаещите готвачи с рецептите и самочувствието, които ще им позволят с лекота да приготвят повече домашни ястия
|
|
23:55
|
Бон Апети
- сезон 4 епизод 4 - с. 4 еп. 4
Този епизод е посветен на домашната храна, такава, каквато бихте яли на село, приготвена с любов от баба. Разядката е от сирене и пресни моркови. Домашната баница е със спанак и козе сирене, а корите са точени от Лора и Стоян. Празничната рецепта е за пълнена агнешка плешка с много зелении
|
Информация за телевизия 24 Kitchen
24 Kitchen е популярен кулинарен канал, посветен на готварството, храната и начина на живот. Зрителите могат да открият разнообразие от предавания с любими шеф-готвачи, вдъхновяващи рецепти и полезни съвети за здравословно хранене. Каналът съчетава забавление и кулинарна култура, като показва както международни, така и местни кухни. 24 Kitchen е перфектният избор за всеки, който обича да експериментира в кухнята и иска да открие нови вкусове от цял свят.