ТВ Програма на:

24 Kitchen

петък, 24 октомври 2025

00:00
Бон Апети - сезон 4 епизод 2 - с. 4 еп. 2
Бързата рецепта в този епизод е за печено сирене със сушени смокини и ядки. След това Лора и Стоян ще покажат лесни за приготвяне азиатски хлебчета на пара. Празничната рецепта е за дърпано свинско, което може да се съчетае с хлебчетата и да се получи вкусен сандвич
00:30
Атлантическото крайбрежие на Франция с Гийом - сезон 1 епизод 9 - с. 1 еп. 9
Атлантическото крайбрежие на Франция с Гийом е поредица за храна и лайфстайл, която ще ни поведе на едно незабравимо пътешествие от Нормандия до испанската граница в търсене на най-защеметяващата кухня сред невероятната природа на западното крайбрежие на Франция
01:00
Американското приключение на Джеймс Мартин - сезон 1 епизод 12 - с. 1 еп. 12
Тучната плантация на Луизиана е следващата спирка от американско приключение на Джеймс Мартин. Известен с производството на захар, районът се гордее с красиви къщи сред плантациите с богата история
01:55
Тихоокеанска кухня - сезон 1 епизод 3 - с. 1 еп. 3
Робърт Оливър се изправя смело срещу вулкани, лов с лък и стрели и острия език на властен селски готвач, за да открие най-добрите местни ястия на Вануату
02:15
Тихоокеанска кухня - сезон 1 епизод 4 - с. 1 еп. 4
Робърт се завръща там, където е прекарал детството си и се гмурка отново в богатата му, мултикултурна кухня заедно с местни готвачи. Заедно опитват въздушен ямс, отгледан в местна ферма и приготвят къри за пищна индофиджийска сватба
02:40
Фантастични вкусове с Ейнсли - сезон 2 епизод 8 - с. 2 еп. 8
В уютната си кухня Ейнсли проучва вълнуващи вкусове от различни кулинарни традиции по света, посрещайки известни гости, всеки от които носи собствени специалитети - от суя кебап до кесадии
03:25
Моето меню за 30 минути - сезон 1 епизод 19 - с. 1 еп. 19
Джейми показва как се готви сьомга по азиатски, бульон с нудъли, салата от бобени кълнове и десерт с личи само за половин час
03:50
Моето меню за 30 минути - сезон 1 епизод 20 - с. 1 еп. 20
Джейми прави печено пиле по ямайски с ориз и боб, освежаваща салата и печена царевица
04:15
Бон Апети - сезон 4 епизод 2 - с. 4 еп. 2
Бързата рецепта в този епизод е за печено сирене със сушени смокини и ядки. След това Лора и Стоян ще покажат лесни за приготвяне азиатски хлебчета на пара. Празничната рецепта е за дърпано свинско, което може да се съчетае с хлебчетата и да се получи вкусен сандвич
04:35
Атлантическото крайбрежие на Франция с Гийом - сезон 1 епизод 9 - с. 1 еп. 9
Атлантическото крайбрежие на Франция с Гийом е поредица за храна и лайфстайл, която ще ни поведе на едно незабравимо пътешествие от Нормандия до испанската граница в търсене на най-защеметяващата кухня сред невероятната природа на западното крайбрежие на Франция
05:00
Лесни рецепти от Прованс с Маркъс Уеринг - сезон 1 епизод 7 - с. 1 еп. 7
Шеф Маркъс Уеринг е в Прованс, за да открие тайните на най-добрата и най-проста френска храна. Той ще готви лесни и вкусни ястия и ще споделя съвети и хитринки, с помощта на които всеки ще може да пресъздаде вкуса на Прованс у дома
05:30
Лесни рецепти от Прованс с Маркъс Уеринг - сезон 1 епизод 8 - с. 1 еп. 8
Шеф Маркъс Уеринг е в Прованс, за да открие тайните на най-добрата и най-проста френска храна. Той ще готви лесни и вкусни ястия и ще споделя съвети и хитринки, с помощта на които всеки ще може да пресъздаде вкуса на Прованс у дома
06:00
Скритата Франция с Рик Стайн - сезон 1 епизод 5 - с. 1 еп. 5
Рик продължава към по-слънчевия климат на Средиземноморието, за да изследва френско-каталунското наследство на Русийон в подножието на Пиренеите, до испанската граница
07:00
Кулинарната обиколка на Акис - сезон 3 епизод 7 - с. 3 еп. 7
От Наксос и Сирос до селата на Фокида и улиците на Комотини, Акис среща местни производители, готви традиционни ястия и споделя историите зад тях. Интересува се не само какво хората ядат, но и защо. Учи се да прави сирене, готви с бабите в селата
08:00
Моето меню за 30 минути - сезон 1 епизод 19 - с. 1 еп. 19
Джейми показва как се готви сьомга по азиатски, бульон с нудъли, салата от бобени кълнове и десерт с личи само за половин час
08:30
Моето меню за 30 минути - сезон 1 епизод 20 - с. 1 еп. 20
Джейми прави печено пиле по ямайски с ориз и боб, освежаваща салата и печена царевица
08:55
Първа помощ от Рудолф при инциденти с печива - сезон 1 епизод 17 - с. 1 еп. 17
Тортата се разпуква отгоре? Запаленият по сладкарството Сибрен не може да се справи. Рудолф му показва нови висоти в сладкарството, като заедно правят идеално гладък крем с бадеми и орехи пекан
09:30
Първа помощ от Рудолф при инциденти с печива - сезон 1 епизод 18 - с. 1 еп. 18
Хрупкав меренг с бита сметана и пресен лимонов крем - за Нина това е уникалният крем, за който може само да мечтае. Рудолф я въвежда в света на перфектния меренг, като прави с нея пай, какъвто всеки може да приготви, но никой не може да му устои
10:00
Фантастични вкусове с Ейнсли - сезон 2 епизод 9 - с. 2 еп. 9
В уютната си кухня Ейнсли проучва вълнуващи вкусове от различни кулинарни традиции по света, посрещайки известни гости, всеки от които носи собствени специалитети - от суя кебап до кесадии
10:55
Атлантическото крайбрежие на Франция с Гийом - сезон 1 епизод 9 - с. 1 еп. 9
Атлантическото крайбрежие на Франция с Гийом е поредица за храна и лайфстайл, която ще ни поведе на едно незабравимо пътешествие от Нормандия до испанската граница в търсене на най-защеметяващата кухня сред невероятната природа на западното крайбрежие на Франция
11:25
Бон Апети - сезон 4 епизод 3 - с. 4 еп. 3
Какво можем да приготвим за приятелската сбирка в петък вечер? Лора и Стоян дават три чудесни идеи. Салата с булгур и краставици, засищаща и лесна, пълнени люти чушки - перфектното мезе за студените напитки и... бавно готвени телешки ребра в бира - рецепта, която ще се помни дълго
11:55
Лесни рецепти от Прованс с Маркъс Уеринг - сезон 1 епизод 9 - с. 1 еп. 9
Шеф Маркъс Уеринг е в Прованс, за да открие тайните на най-добрата и най-проста френска храна. Той ще готви лесни и вкусни ястия и ще споделя съвети и хитринки, с помощта на които всеки ще може да пресъздаде вкуса на Прованс у дома
12:25
Лесни рецепти от Прованс с Маркъс Уеринг - сезон 1 епизод 10 - с. 1 еп. 10
Шеф Маркъс Уеринг е в Прованс, за да открие тайните на най-добрата и най-проста френска храна. Той ще готви лесни и вкусни ястия и ще споделя съвети и хитринки, с помощта на които всеки ще може да пресъздаде вкуса на Прованс у дома
13:00
Кулинарният круиз на Джуди Лав - сезон 1 епизод 1 - с. 1 еп. 1
Джуди Лав изследва храни и култури, пътувайки с луксозна яхта. Тя посещава красиви места, среща се с местни хора и научава повече за традициите им. В края на деня приготвя свои рецепти, вдъхновени от всичко видяно
13:55
Кулинарната обиколка на Акис - сезон 3 епизод 8 - с. 3 еп. 8
От Наксос и Сирос до селата на Фокида и улиците на Комотини, Акис среща местни производители, готви традиционни ястия и споделя историите зад тях. Интересува се не само какво хората ядат, но и защо. Учи се да прави сирене, готви с бабите в селата
15:00
Моето меню за 30 минути - сезон 1 епизод 21 - с. 1 еп. 21
Джейми приготвя говежди пържоли със запържени зеленчуци по китайски, нудъли и охладен чай от хибискус
15:30
Моето меню за 30 минути - сезон 1 епизод 22 - с. 1 еп. 22
Джейми Оливър готви тайландско зелено къри с хрупкаво пиле, салата от кимчи и ориз
16:00
Атлантическото крайбрежие на Франция с Гийом - сезон 1 епизод 10 - с. 1 еп. 10
Атлантическото крайбрежие на Франция с Гийом е поредица за храна и лайфстайл, която ще ни поведе на едно незабравимо пътешествие от Нормандия до испанската граница в търсене на най-защеметяващата кухня сред невероятната природа на западното крайбрежие на Франция
16:30
Бон Апети - сезон 4 епизод 3 - с. 4 еп. 3
Какво можем да приготвим за приятелската сбирка в петък вечер? Лора и Стоян дават три чудесни идеи. Салата с булгур и краставици, засищаща и лесна, пълнени люти чушки - перфектното мезе за студените напитки и... бавно готвени телешки ребра в бира - рецепта, която ще се помни дълго
17:05
Първа помощ от Рудолф при инциденти с печива - сезон 1 епизод 19 - с. 1 еп. 19
Къде се срещат кишът и пицата - в пая Строганов на Рудолф, който е гарниран със зеленчуци, кайма и сос от домати и чушки. Основата е приятно хрупкава, каквато Ева не успява да направи. В пекарната тя ще научи как може да избегне глетавия блат
17:40
Скритата Франция с Рик Стайн - сезон 1 епизод 6 - с. 1 еп. 6
В края на пътуването си през Франция Рик Стайн обръща поглед към кулинарните изкушения на Лангедок. Той прави домати конфи и Тарт Татен с патладжан
18:50
Лесни рецепти от Прованс с Маркъс Уеринг - сезон 1 епизод 9 - с. 1 еп. 9
Шеф Маркъс Уеринг е в Прованс, за да открие тайните на най-добрата и най-проста френска храна. Той ще готви лесни и вкусни ястия и ще споделя съвети и хитринки, с помощта на които всеки ще може да пресъздаде вкуса на Прованс у дома
19:25
Лесни рецепти от Прованс с Маркъс Уеринг - сезон 1 епизод 10 - с. 1 еп. 10
Шеф Маркъс Уеринг е в Прованс, за да открие тайните на най-добрата и най-проста френска храна. Той ще готви лесни и вкусни ястия и ще споделя съвети и хитринки, с помощта на които всеки ще може да пресъздаде вкуса на Прованс у дома
20:00
Американското приключение на Джеймс Мартин - сезон 1 епизод 13 - с. 1 еп. 13
Американското приключение на Джеймс Мартин продължава с пътуване до блатата на Луизиана, където той заменя колата си с високоскоростна лодка! Уникалната водна страна на чудесата се оказва идеалното място за Джеймс да приготви зашеметяваща рецепта
21:00
Тихоокеанска кухня - сезон 1 епизод 5 - с. 1 еп. 5
В Оукланд Робърт Оливър и неговият екип готвачи се срещат с лидерите на маорската и тихоокеанската кухня. Майкъл Мередит приготвя осолено говеждо, Алекс Кайхеа ги води на плаване с кану, а Чарлз Роял събира продукти в гората за последната им вечеря
21:30
Тихоокеанска кухня - сезон 1 епизод 6 - с. 1 еп. 6
Робърт и младите готвачи приготвят кралска храна за рождения ден на краля на Тонга. Те събират улов от рифовете в изящния Вавау и научават нови неща за здравето в градините на Нукуалофа, последван от една вълнуваща последна вечеря в курорта
22:00
Кулинарната обиколка на Акис - сезон 3 епизод 8 - с. 3 еп. 8
От Наксос и Сирос до селата на Фокида и улиците на Комотини, Акис среща местни производители, готви традиционни ястия и споделя историите зад тях. Интересува се не само какво хората ядат, но и защо. Учи се да прави сирене, готви с бабите в селата
23:00
Кулинарният круиз на Джуди Лав - сезон 1 епизод 1 - с. 1 еп. 1
Джуди Лав изследва храни и култури, пътувайки с луксозна яхта. Тя посещава красиви места, среща се с местни хора и научава повече за традициите им. В края на деня приготвя свои рецепти, вдъхновени от всичко видяно
23:55
Бон Апети - сезон 4 епизод 3 - с. 4 еп. 3
Какво можем да приготвим за приятелската сбирка в петък вечер? Лора и Стоян дават три чудесни идеи. Салата с булгур и краставици, засищаща и лесна, пълнени люти чушки - перфектното мезе за студените напитки и... бавно готвени телешки ребра в бира - рецепта, която ще се помни дълго

Информация за телевизия 24 Kitchen

24 Kitchen е популярен кулинарен канал, посветен на готварството, храната и начина на живот. Зрителите могат да открият разнообразие от предавания с любими шеф-готвачи, вдъхновяващи рецепти и полезни съвети за здравословно хранене. Каналът съчетава забавление и кулинарна култура, като показва както международни, така и местни кухни. 24 Kitchen е перфектният избор за всеки, който обича да експериментира в кухнята и иска да открие нови вкусове от цял свят.